Faciliteter på hospice

På hospice har alle patienter deres egen stue.

Vi har forsøgt at gøre stuerne så hjemlige så mulige, men der er selvfølgelig taget hensyn til arbejdsmiljøet for personalet.

De enkelte stuer har plads til overnattende pårørende, idet sofaen på stuen kan bruges som  2 sovepladser. Pårørende kan også kan vælge at låne et gæsteværelse. Det er gratis for pårørende at overnatte på hospice.

Dog må vi bede de pårørende medbringe egne dyner og puder til overnatningerne. Patienterne må også gerne medbringe eget sengetøj, dyne samt pude – hvis de ønsker det.

Der er mulighed for at du kan medbringe nogle af dine mindre møbler eller billeder og lamper.

Desuden er der mulighed for at medbringe kæledyr, blot er der krav om, at dyret passes af patienten selv eller af de pårørende.

Alle stuer har eget badeværelse og på stuen er der  tv, dvd-, cdafspiller.

Alle stuer har udgang til en terrasse, hvor det også er muligt at få sin seng eller kørestol kørt ud.

Af fællesrum er der en opholds- og spisestue, hvor de patienter og pårørende, som har lyst, kan spise deres måltider sammen med personalet og de frivillige. Desuden er der flere nicher i fællesarealerne, hvor man kan sidde og slappe af eller fx arbejde med en computer.

Udenfor patientens terrasse er der direkte adgang til græsplænerne, stistystemet med legeredskaber, træhytte, højbede og drivhus med roser.

Fra opholdsstuen er der adgang til en lukket atriumgård, hvor det også er muligt at komme ud med kørestol eller seng.

Køkkenet er beliggende i den ene fløj af hospice og personalet i køkkenet bestræber sig på at lave det mad, som du har lyst til. Køkkenpersonalet taler med alle patienter og deres pårørende hver dag, og prøver i høj grad at opfylde de individueller ønsker, som den enkelte patient har. Maden kan serveres i spisestuen, men også på egen stue, hvis man helst vil det. De pårørende er meget velkommen til at spise med, mod forudbestilling og betaling.

I centrum af bygningen er der et værelse, som er indrettet som lege- og opholdsrum for børn og unge.

For patienter og pårørende er der er bibliotek og et refleksionsrum, hvor der er mulighed for at trække sig tilbage og være i stilhed.

Der tilbydes også adgang til et wellnessrum, hvor patienter og pårørende kan blive forkælede i spabad eller på massagebriks.

Der er adgang til trådløst netværk i hele huset.

Fandt du ikke et svar?

Har du brug for yderligere oplysninger, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Suderbovej 85
9900 Frederikshavn

Donation

Donationer til Hospice Vendsyssel modtages med taknemmelighed, og anvendes til glæde for både patienter og pårørende, personale og frivillige.

Webbureau ITTP